Om Baker Jørgensen
I Arendal er vi alltid i nærheten for å gi deg de beste smaksopplevelsene.
Baker Jørgensen ble etablert av Fredrik Emanuel og Karin Jørgensen i 1904. Deres første dagsomsetning var kr 13,00.
Nye produksjonslokaler på Stoa ble tatt i bruk september 2018. Der produserer vi daglig brød, rundstykker, boller, wienerbakst, bursdagskaker, bryllupskaker, dåpskaker, påsmurte og store og små catering leveranser.
På Torvet, hvor produksjonen var i samme lokalet fra 1904 til 2018, er det fortsatt kafé og bakeriutsalg.
Bedriften er en av Arendals eldste bedrifter, og blir av enkelte regnet som en institusjon i byen.
Vi produserer våre produkter fra bunnen av på den gammeldagse måten og er stolte av våre produkter, og mener at det er kvalitet i alle ledd som gjør en bedrift langsiktig.
Vi hos Baker Jørgensen jobber for at du skal få de beste smaksopplevelsene – i Arendal er vi alltid i nærheten!